hjartebarnamanda

2011-11-29
15:06:32

29/11-11
snart jul!? okej, julen är väl inte sämst. åtminstone inte när man pratat med kompisarna ett tag. pappa vill åka utomlands över nyårs. inget bestämt än. imorgon blir det magnus karlsson konsert i bure kyrka, jag och mamma ska gå. på lördag eller söndag, minns inte riktigt, ska jag sjunga på nordanås julmarknad med kören. nästa vecka ska vi vara på solbacken.

sen ska jag ha kendo med a och b. för alla som inte vet det är det de två niorna på våran skola, jag går i a. men inte samtidigt förstås.

annars så kan jag kanske säga att jag är flummig och ska göra läxor.


     KRAM ;) amanda östensson

2011-11-27
20:45:09

27/11-11
första advent. tre veckor till jul. ni kommer att tycka att jag är galen, men jag lägntar faktiskt inte. julen känns för mig bara tragisk. kärleken är endorfiner, och söta killar finns överallt.

jag är förvirrad, minst sagt. jag behöver prata med nån. hänga med kompisarna. ingen film eller sånt, bara prata och kanske gråta en skvätt. känns lite löjligt men. livet är galet. jag lyssnar på ganska deppiga låtar. 

jag längtar bort, långt bort. det känns konstigt eftersom mina föräldrar alltid har varit min trygghet, men jag vill inte ens ha dem i närheten. jag vill klara mig själv. upptäcka en ny värld. inga nära vänner, ingen familj. ingen som kan såra en, ingen som kan dö. 

jag är inte rädd för att själv dö, vissa dagar känns det välkommet. men jag skulle aldrig ta självmord, jag har inte modet. det jag är rädd för är att förlora dom som står mig närmast. jag har förlorat alla mina far och mor föräldrar. mormor dog när jag var 4, farfar när jag var 7, morfar när jag var 10, farmor när jag var 12. jag är femton men det gör ondare än någonsin förut. jag har blivit sviken ett par gånger också, men det är inte lätt men lättare.

                                       ledsna kramar Amanda Östensson

2011-11-22
18:37:51

22/11-11
hej. jag har fått en ganska konstig kommentar, nej jag tänker inte lägga upp den. jag tror att jag vet vem den är skriven av och jag tror också att den personen inte riktigt känner mig eller så skämtar den.i vilket fall som helst så vill jag gärna veta vem som skrivit kommentaren, som alltid när jag inte vet vem.

jag har fått en kommentar på typ förra inlägget? i alla fall, så har jag pratat med den som skrivit kommentaren och hen föreslog att jag skulle ringa HAN eftersom han nästan aldrig är inne på facebook och svarar sällan på sms. då undrar ju jag vad jag ska säga. ska jag typ säga: hej det är amanda från kendon och jag ringde bara för att jag ville prata? jag skulle tycka att det var pinsamt eftersom vi inte känner varandra så där jättebra. och då skulle jag behöva hålla i gång samtalet ett tag.

 KRAM amanda östensson 

2011-11-18
15:57:12

Tack för kommentaren :D
hej och tack för den fina kommentaren. det enda problemet är att vi inte umgås, vi träffas bara tvärt mellan våra träningar. jag har hans nummer och brukar skriva ett hej ibland men har typ slutat med det. han är ingen messare precis.

men jag vill gärna veta vem som skrev kommentaren, kanske du har fler tips?
om du är min vän på facebook eller msn så säg gärna till. :D

på konserten i går var det jättekul. efter konserten kom en av de afrikanska killarna fram till mig och började prata.
det var trevligt.

bilder från konserten finns på youtube, jag tror man söker på myran.

ha det bra!   KRAM amanda östensson

2011-11-16
17:36:29

16/11-11
hej! jag håller på att skriva en bok och läsa flera. :P typiskt mig det där med att läsa. jag gör inte så mycket just nu. har konsert imorgon med kören, får väl skriva sen hur det gick. jag har pratat med en vän idag som jag inte sett på länge, det var kul.


annars så har jag inte så mycket att säga, killstatusen oförändrad.

tips på vad man gör när man umgås med en kille som man är kär i fast han inte vet det? någon? alla förslag välkommna.

2011-11-08
15:06:42

8/11-11

jag har slut på hej-fraser för tillfället! :P haha jag vet fint hej :D

jag har inte så mycket att skriva om, förslag på ämnen?

jag kanske måste säga också att ni gärna får kommentera, och så kan jag ju säga att jag läser alla kommentarer innan de läggs upp på bloggen.

ja jag sitter här och ska plugga spanska och engelska, har varit och lyssnat på olika program på förmiddagen på eftermiddagen så hade vi biologi och så fick vi veta vad vi hade på matteprovet.

annars har jag som sagt inte så mycket att säga/skriva. :P förutom flummigt småprat. haha jag gillar att göra smilisar. det där var förmodligen lite felstavat men jag skyller på författarfrihet :P

som jag sa tidigare KOMMENTERA MERA! så då har jag gjort det klart och tydligt vad jag ville ha fram.
jag gillar att läsa era kommentarer.


    KRAM amanda östensson

2011-11-07
19:17:00

7/11-11
hej och hallå! jag kom just på en sak att om killen jag är intresserad av läser mina blogginlägg så kan det ju inte vara särskilt svårt för honom att fatta vad jag känner för honom, på gott och ont.
fördelen är väl att han vet vad jag känner och nackdelen är att jag vet inte vad han känner.

hmm, det är klurigt :P

ja då vet jag inte vad jag mer ska säga

KRAM amanda östensson hopplöst kär...eller?...

2011-11-06
21:45:50

6/11-11
hej! jag är glad just nu! det beror förmodligen på att jag har tränat kendo idag vilket jag inte gjort på ett tag, och jag har träffat HAN idag. väldigt kort visserligen men vi log och sa hej. mamma stod utanför bilen och pappa satt i bilen, jag var inne i byggnaden fortarande. och HAN hade tydligen tittat efter mig i bilen. :D jag såg HAN i förrgår när vi var på en pizzeria, vi log år varandra flera gånger och jag var alldeles pirrig hela tiden. :D :D :D


   det var allt för nu 
      
          KRAM amanda östensson

2011-11-03
17:57:18

Min katt Hugo
som rubriken säger tänkte jag att jag skulle berätta om min katt hugo i det här inlägget. hugo är typ 5 månader, orange randig och ser ut som han svalt en fotboll. nu undrar ni säkert varför han ser ut som han har svalt en fotboll, svaret är enkelt: han äter mycket.

vi är inte den sortens människor som ger våra katter mat på bestämda tider, de får mat när de är hungriga och vill ha det. vi tror (och hoppas) att han snart går in i en växtperiod, så risken finns att vi får en väldigt stor katt. fast vi har ju redan bamse som är väldigt stor. han fick faktiskt namnet därifrån. bamse är vit och är ca 52 cm från nosen till svansroten, det var dock senaste gången pappa mätte honom och han tror nu att han har växt lite till. men vi vet inte säkert.

vi har faktiskt en katt till: gullan. hon är 11 år gammal, grå och gullig. men hon gillar att tigga och ibland så är hon en riktig bitch, det har faktiskt hänt att vi kallat henne för lillbitchen :P

det var allt för den här gången

    KRAM amanda östensson

2011-11-01
15:01:41

1/11-11
hmm många ettor... hahaha ja, jag vet jag är speciell. sitter här och lyssnar på musik och äter kladdkakemuffins som jag bakade igår, mums. de är jättegoda.

annars händer inte så mycket. på killfronten ingenting. min katt hugo ser ut som om han har svalt en fotboll, det ser inte klokt ut.

jag ska typ ikväll efter middagen gå ut och se om nån är intresserad av att köpa salami.

   KRAM amanda östensson