hjartebarnamanda

2010-10-28
14:06:46

Kärlekstrubbel
alltså här är problemet: jag är kär i en kille i min klass. jag vet inte om han är kär i mig. han har småretats med mig sen sexan. en av mina kompisar tror att han är kär i en annan men vet inte säkert. han har typ tittat på mig ett par gånger i klassrummet osh jag brukar titta på honom. men om han möter min blick så rodnar jag och tittar bort.

 jag vet inte vad jag ska göra!!!!    ska jag berätta för honom, och riskera att göra bort mig totalt eller vänta och se?   vad tycker ni?


några jag har frågat har sagt sätt jag skulle kunna säga det på andra har sagt att jag inte borde säga nåt.

i en tidning jag läst stog det att om man hade ett svårt beslut så skulle man lyssna på sitt hjärta. mitt hjärta säger åt  mig att säga att åt honom att jag gillar han...


2010-10-26
18:13:15

Hälp!


  jag vet att det här förmodligen inte att låta som något att säga hjälp för. men jag har varit duktig i alla ämnen sen ettan. och nu fick jag ig på spanska provet. men spanskan är krånglig. men jag får fortsätta att plugga.

 jag borde plugga men jag orkar inte riktigt. jag har förresten skrivit en sång, jag vet inte om den är bra men. ja vi får väl se om nån får läsa den.


idag kan jag inte hålla mig till ett ämne . jag tycker att jag verkar vara hyfsatt bra på att prata om en sak.


i söndags på första konf mötet var det jättekul. även om vi bara var sju från örjan så vet jag att vi kommer att ha jättekul.  ja det är väl vad jag har att säga den här gången.
                          kram till alla läsare från mig  //  AMANDA

2010-10-19
18:51:22

Skicklig!
jag borde på allvar få pris i skicklighet. jag satt vid datorn och glömde totalt av pajen i ugnen så den blev lite bränd. men till mitt försvar kan jag säga att mamma också glömde och att lampan i ugnen är trasig... tydligen eftersom jag satt här tyckte hon att det var mitt ansvar.


jag är LESS på allt just nu och det spelar ingen roll vad folk säger eftersom ingen gör något. jag vet vad ni tänker vad ska dom göra. och jag har ingen aning.


hoppas ni får en bättre kväll än mig //amanda

2010-10-18
18:16:44

Väntar...
jag väntar på att paula från spanien ska logga in på msn nu när jag fått det att funka. borde egentligen plugga som vanligt men ids inte riktigt.

har ni tänkt på så många egna ord vi norrlänningar har. till exempel sätter vi ofta o framför ord. till ex. jag har oätit. inget riktigt ord, och svenska läraren skulle bli tokig om man skrev så.

 jag har funderat rätt mycket och haft lite humörsvängningar. men nu är jag gladare. det kanske märks. inte vet jag.

jag har förresten skrivit en sång också jag vet inte om den blev så där jättebra men ni får väl säga vad ni tycker.


tycker ni att jag ska skriva låten i ett inlägg?

det vore kul om ni svarar.     

många kramar den halvtokiga Amanda  ;D

2010-10-17
18:51:57

Söndag kväll
hej söndag kväll och jag har det ganska bra. sitter och käkar morötter och dipp medan jag kollar runt på datorn. mamma jobbar och pappa sitter framför tv:n medan jag sitter i köket. jag borde egentligen plugga till spanska provet jag har om en vecka men jag orkar inte riktigt. hmm jag måste åtminstone kolla igenom det ikväll.

hursomhelst jag gör inte så mycket har varit ganska lat hela helgen. tidigare gick jag och pappa en långpromenad det var rätt skönt. sen har jag duschat och sen så sitter jag här.

p.s kan den som har kommenterat på bloggen säga det till mig via typ mess eller så för det står inget namn. jag vill bara veta.  :D


       kramar amanda