hjartebarnamanda

2010-09-30
17:31:17

var börjar man?
ja var börjar man egentligen när man vill lära känna någon? jag har inte svaret på den frågan så mycket är säkert. jag känner mig som en idiot. jag har tappat fotfästet känns det som. jag önskar att jag visste vad jag ska göra.

jag borde sluta babbla på om samma sak men jag vet inte snart hur jag ska orka låtsas som om allt är bra i skolan. det känns som om jag inte kan prata med nån om hur jobbigt allting är. det känns som om hela mitt liv har varit en enda stor berg och dal bana. jag tycker att jag förkänar lite lycka.

det skulle betyda så mycket att få träffa justin bieber eller celin dion. de två personer jag beundrar mest. vem vet jag kanske skulle kunna få hjälp med att uppnå mina drömmar...

man kan ju alltid hoppas.

2010-09-14
14:54:40

Finns ingen rubrik som passar.


vad kan jag säga allt känns för jävligt. jag lyssnar på justin biebers låtar. låtarna är bra och han är söt samtidigt som han sjunger bra.
 men jag deppar inte bara för att han inte ens vet att jag existerar.
 jag är ledsen och halvdeprimerad som en eftergrej av operationen. jag vet att man kan tycka att nu är det ju över så jag borde vara glad.
 men det är inte så enkelt.
 alla känslor som borde ha kommit då, kommer nu. jag vill ha en vän, jag behöver en vän som kan se rakt igenom mig och veta vad jag tänker utan ord. inte för att de vänner jag har inte är bra men det finns saker jag inte kan prata med dem om eftersomjag inte har den sortens relation till dem. men jag skulle gärna vilja ha det.
 om ni som läser det här har något tips,råd eller bara några ord att säge mig så gör gärna det!