hjartebarnamanda

2010-09-30
17:31:17

var börjar man?
ja var börjar man egentligen när man vill lära känna någon? jag har inte svaret på den frågan så mycket är säkert. jag känner mig som en idiot. jag har tappat fotfästet känns det som. jag önskar att jag visste vad jag ska göra.

jag borde sluta babbla på om samma sak men jag vet inte snart hur jag ska orka låtsas som om allt är bra i skolan. det känns som om jag inte kan prata med nån om hur jobbigt allting är. det känns som om hela mitt liv har varit en enda stor berg och dal bana. jag tycker att jag förkänar lite lycka.

det skulle betyda så mycket att få träffa justin bieber eller celin dion. de två personer jag beundrar mest. vem vet jag kanske skulle kunna få hjälp med att uppnå mina drömmar...

man kan ju alltid hoppas.

Kommentar:
#1: jimmy Karlsson

Att det inte är bra i skolan vill jag att du alltid ska kunna berätta för oss. Ingen väntar sig att det bara ska vara rosor å choklad hela tiden men är du nere så baara säg nåt.. eller ett mail om det känns bättre med det skrivna ordet. Man hinner ju tänka innan man uttrycker sig i text.. I stället för att skrika ut sin ilska.. Även om det kan vara skönt ibland... Skrik om det blir lättare,eller skriv... kram.. P.

2010-10-18 @ 20:04:14
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: