hjartebarnamanda

2011-12-20
14:22:26

20/12-11
hej. jag har fått en ganska konstig fråga i en kommentar (det är min åsikt, ni kanske tycker annorlunda?). frågan var om jag ville bli mobbad? och så stog det att jag inte skulle ta det på fel sätt. kan den som skrivit den kommentaren förtydliga? snälla?

för jag fattar inte vad du menar.
det var allt.

KRAM amanda östensson

2011-12-19
14:41:40

19/12-11 (sad)
jag kommer dela upp det här inlägget i två delar: först den mer ledsna biten och sen den gladare.

sad: jag vet typ inte längre var jag ska börja. jag hatar temadagar. jag vet alla tycker dom ät typ jätteroliga men jag gillar dom inte. jag sätter press på mig själv att det gruppen gör ska bli fint vilket jag nästan aldrig tycker att det blir.
för nån dag sen gick hjältegalan, tyckte inte om den. visst de människorna är väl på sitt sätt hjältar men tänk på alla dom som får kämpa varje sag för att överleva. jag vet att jag är gnällig men jag vet också att jag kunnde haft det mycket värre. de som borde hyllas är de som lever ett liv där varje dag är en kamp.

happier: jag tänkte förtydlilga det här med att jag är intresserad av någon. det betyder att jag är nyfiken på den människan.jag vill lära känna dom bättre, se vem dom verkligen är. så är det med både killen i klassen och killen på kendon. jag är INTE kär i dom. det kan jag inte eftersom jag inte känner dom.

om nån vill veta vem killen/killarna är så får ni fråga mig på fb, skolan eller liknande. jag tänker inte skriva någon av deras namn här på bloggen.


   KRAM amanda östensson

2011-12-16
13:29:10

16/12-11
nu är det några som börjat undra vem i klassen det är jag gillar. och om ni verkligen vill veta så kan ni typ skicka ett medelande på fb så kan jag säga.
jag vill inte skriva det här där vem som helst kan läsa det.

vilken chock folk kommer få när dom får veta! haha jag är nog lite lätt galen, men jag har i alla fall kul och njuter av livet, söta och charmiga pojkar. 

    KRAM KRAM amanda östensson 

2011-12-15
18:37:32

15/12-11
hej, jag vet inte var jag ska börja. HAN som jag gillar/gillade på kendon vet jag inte vad jag känner för längre. han är söt, charmig och trevlig. annars vet jag inte.

men en annan kille som jag fått upp ögonen för är en kille i min klass.
om jag berättade det för mina vänner så skulle de förmodligen säga att jag var galen och att det är typ förbjudet.

jag måste NÄSTAN hålla med. det är lite så jag känner också, men samtidigt så kan jag inte låta bli att tänka på honom.


HJÄLP! vad ska jag göra?


   KRAM amanda östensson

2011-12-09
15:28:04

9/12-11
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jag är less på allt! jag menar det. idag fick jag ett mess från pappa där han sa att han var otroligt stolt över att jag klarar allt så bra. ja, visst jag orkar med mycket. jag försöker att inte klaga. men jag är mänsklig. stark men mänsklig. jag får värsta depprycken ibland. då står ingen ut med mig och jag vill bara försvinna. jag vet ärligt talat inte vart jag ska vända mig í de stunderna. jag vill inte göra nånting. jag orkar ingenting. nån annan måste säga åt mig vad jag ska göra för att jag ska få något gjort. det här är en sån stund.

såg nyss en video om en kille som blivit mobbad för att han var typ homo eller nåt. vet inte om den var äkta men den berörde mig i alla fall.   deprimerade KRAMAR amanda östensson

2011-12-08
17:19:23

8/11-12
hejsan!!! har varit hemma från skolan i två dagar. :( jag tycker inte om att missa en massa. men imorgon ska jag igen. känns skönt så missar jag inte so provet. inte för att jag gillar prov men det gäller mitt historia betyg. annars har det inte hänt nåt. ska plugga och lyssna på musik.


   kram amanda östensson