hjartebarnamanda

2011-12-19
14:41:40

19/12-11 (sad)
jag kommer dela upp det här inlägget i två delar: först den mer ledsna biten och sen den gladare.

sad: jag vet typ inte längre var jag ska börja. jag hatar temadagar. jag vet alla tycker dom ät typ jätteroliga men jag gillar dom inte. jag sätter press på mig själv att det gruppen gör ska bli fint vilket jag nästan aldrig tycker att det blir.
för nån dag sen gick hjältegalan, tyckte inte om den. visst de människorna är väl på sitt sätt hjältar men tänk på alla dom som får kämpa varje sag för att överleva. jag vet att jag är gnällig men jag vet också att jag kunnde haft det mycket värre. de som borde hyllas är de som lever ett liv där varje dag är en kamp.

happier: jag tänkte förtydlilga det här med att jag är intresserad av någon. det betyder att jag är nyfiken på den människan.jag vill lära känna dom bättre, se vem dom verkligen är. så är det med både killen i klassen och killen på kendon. jag är INTE kär i dom. det kan jag inte eftersom jag inte känner dom.

om nån vill veta vem killen/killarna är så får ni fråga mig på fb, skolan eller liknande. jag tänker inte skriva någon av deras namn här på bloggen.


   KRAM amanda östensson

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: