hjartebarnamanda

2011-01-31
20:00:46

sista dagen i januari
sitter och kollar på youtube. lyssnar på låtar. DA! hahahah jag är road.

vi hade skridskor på gympan idag och jag dog inte. och då undrar ni förstås varför jag skulle dö av det, men jag tycker att det är vansinnigt läskigt att åka skriller. so prov på torsdag. jag fick veta det idag!
bara att plugga.

justin biebers låt pray borde alla lyssna på även om de inte gillar honom för låten säger mycket nu ska jag se tv och jag hoppas att ni får en trevlig kväll.                  NATTI NATTI

2011-01-23
14:35:35

goddag!
förlåt för att jag inte uppdaterar min blogg så ofta men jag har inte så mycket att skriva om känns det som.
så nu har jag en bra ide: (trumvirvel) ni läsare får komma med förslag. vad ska jag skriva om vänskap, kärlek eller skolan. vad tycker ni?

i helgen har jag varit på en konfa grej igår. idag har jag varit i kyrkan och fått min bibel. jag kommer inte vara med på kendo träningen (tyvärr).

vad ska jag mer säga, jag är förkyld och snorig. :(   jag tror inte mamma låter mig gå till skolan imorgon.

hoppas jag inte missar så mycket.

kommentera gärna. kom med era åsikter. vad tycker ni om bloggen? är den konstig och förvirrande, eller roande? kommentera, kommentera  galna hälsningar amanda

2011-01-13
15:45:31

13/1-2011
det är tur att det inte är fredag. otursdag. HAHAH jag har konstig humor.
imorgon ska jag fika på kopparstark med en kompis efter skolan. det blir kul.

måste plugg lite på engelskan. men jag kan göra det samtidigt. pappa kommer hem ikväll. YEY! det blir kul.

nästa helg börjar kendon om, vi får se om jag träffar HONOM. men annars så ska laura följa med och titta det är också hon jag ska fika med. vem vet hon kanske också börjar träna...

det skulle vara kul. :D jag måste sluta tänka på killar hela tiden det finns annat i världen som musik och kendo.  HAHA! nu är det bevisat att jag är jättekonstig.

Ha det bra!!!!

2011-01-11
18:57:56

11/1-2011
jag undrar om det här året blir bättre än de andra. jag hoppas det jag tycker jag att vi har fått stå ut med tillräckligt. jag är less på allt gnäll från mamma och pappa, less på all smärta jag vill ha en riktig vän jag kan prata med om allt. men det har jag inte. jag vill ha en pojkvän, men det har jag inte. jag är kär i två killar men bara en av dom vet att jag är kär i honom. den andra tränar jag kendo med.

vi har ett förråd där i dojon (träningslokalen) där vi har lite allt möjligt. jag skulle få låna en dräkt för vi skulle ta en bild. när jag fått dräkten så skulle jag gå tilltoan för att byta om så kom han in...  jag kände att jag log och rodnade så jag tittade jag ner och sa ett lågt hej. mamma sa att hans ansiktsuttryck ändrades när han gick in.

vem vet........

nu får jag sluta vara löjlig det är inte säkert att han känner likadant fast å andra sidan har jag fått höra att dom har saknat mig...


okej det får vara nog för den här gången KRAM!!!!!