hjartebarnamanda

2011-10-29
17:48:19

hejsan!
idag känner jag mig positiv, jag vet humörsvängningar. är ensam hemma, mamma och pappa är på nån grej som kommunen har ordnat till alla som jobbat åt dom i 25 år.
vilket mamma har gjort.

just nu sitter jag och kollar runt på nätet bara, sen tänkte jag se en film.

sen innan jag avslutar det här inlägget ska jag göra lite reklam för en blogg jag och några vänner skapat:  www.WALF.devote.se walf står för when a leaf fall. konstigt namn jag vet men det låter fint.
på bloggen så överdriver vi rätt rejält när det gäller norrlänningar och norrland, det är faktiskt rätt kul. de flesta tycker man också borde fatta att vi driver men vi får se.

ha det bra

 KRAM amanda

2011-10-28
21:34:04

Tjejkväll
tjenamors! har inte skrivit på ett tag, har inte haft så mycket att skriva. just nu är jag med några vänner och vi flummar runt, typ som alltid. jag lovar (som vanligt) att skriva oftare. vi har ätit nachos, guacamole, glass och fruktsallad. gott! annars har jag inte så mycket att säga, förutom att jag tidvis (även ikväll) är allmänt deppad. saknar folk. känner mig ensam. gråter ibland, hade även lust att göra det en gång ikväll. men nu ska vi se en film, hörs.


   KRAM det missanpassade hjärtbarnet  Amanda