hjartebarnamanda

2012-09-26
18:00:44

Snurrig
Jag vill skriva en massa men vet inte vad jag ska skriva. Det är liksom för mycket annat som händer just nu. Tankarna är överallt men jag får inte ut nåt vettigt ur dem.
Känner ni igen känslan?
Jag har ingen aning vad jag ska göra. Jag håller på att bli knäpp. Måste nog börja reda ut en del saker. Och plugga.
 
Imorgon är det star for life konsert med kören. Kommer nog att bli riktigt kul. Längtar!
 
Annars så har jag inget att skriva. Eller jo en massa, men jag kommer inte på det just nu.
 
Kram

2012-09-24
19:57:42

Livet...
Livet kan var svårt, roligt, sorgligt eller färgglatt. Livet kan vara snett och kantigt och upp och ner. Men mest av allt är det en berg och dal bana. Livet är sammanfattat!

Kram


2012-09-19
19:30:39

Snacka om förvirring...
Det är galet hur mycket en person kan påverka en. En enda människa kan få en att tappa all verklighetsförankring, men samtidigt se saker så klart som man aldrig gjort förut. Våran familj påverkar oss väldigt mycket, men vi tänker sällan på det. Våra vänner påverkar oss, något man tänker mer på. Men sen påverkas vi av alla människor vi möter varje dag.
 
Livet är underligt, och människor lättpåverkade.
 
Kram

2012-09-11
11:30:48

Socialism
Socialismen, den gick ut genom fönstret när kapitalismen gick in genom dörren.
 
Det är sant, men sorgligt. Vi tar inte längre hand om varandra på samma sätt som vi gjorde. Vi har blivit så att allt som betyder nåt är vinst, pengar. Hur människorna i samhället eller boendet eller vad som helst betyder inte lika mycket som att få pengar. Vinsten går före allt annat. Vilket jag tycker är sorgligt. Jag tror på socialism. Att alla ska tillsammans se till att alla har det de behöver. En för alla, alla för en. Alla måste hjälpas åt för att skapa en så bra plats som möjligt för oss alla att leva på.
 
Så vad kan vi då göra åt det här? Jag vet faktiskt inte riktigt. Men vi kan kanske börja med små saker som att le mot busschauffören eller kassörskan. Heja på den gamla gubben eller gumman som vi går förbi på gatan. Visa medkkänsla, medmänsklighet och vara artiga och allmänt trevliga.
Det krävs så lite men betyder så mycket. Ett litet tips bara på vad vi alla kan göra för en  bättre värld. :)
 
Kram

2012-09-10
19:21:10

Skönhet
Varför definierar vi skönhet efter hur smal man är, hur väl man passar in i mallen? Det är så sjukt. Det har knäckt så många, både tjejer och killar. Och ändå fortsätter vi. Jag kan ju säga att jag aldrig skulle passa in i den där mallen. Men jag anser egentilgen inte att utseendet är det viktigaste. Insidan är det som är viktigast. Och jag ska ärligt säga att det just nu skulle betyda så mycket att höra av en kille att jag är vacker, söt och att jag duger som jag är. Det var dagens ärlighet.

Kram

2012-09-08
16:57:08

Små tankar
Jag vet inte vad jag ska skriva. Mycket plugg. Många tankar som inte får plats i huvet. Många drömmar. Många önskningar. Varför kan inte nåt hända.
Bara nånting. Okej det händer en massa, men det är bara plugg och skolsaker. Kanske det är därför som jag inte märker en massa saker som faktiskt händer just nu.
 
Kram

2012-09-05
19:11:34

Föräldrar
Har ni nånsin tänkt på hur mycket våra föräldrar egentligen gör för oss? Massor. Varje dag. Små saker som vi inte tänker på. De lagar mat, tvätta och städar. När vi var små bytte de blöjor, var vakna halva nätterna, läste sagor och sjöng. De ger oss regler, vi kanske inte alltid tycker om det. Men om de inte gjorde det så skulle vi känna oss otrygga. De gör allt de kan för att vi ska få en så bra  uppväxt som möjligt och vi är faktiskt ganska otacksamma.
 
Så låt oss lova oss själva att uppskatt våra föräldrar mera!
 
Kram

2012-09-05
18:49:30

Star for life
Okej, så här är det. Om ni ska gå på en konsert i år så tycker jag att det ska bli star forlige konserten. Sen bryr jag mig inte om i vilken stad ni går. Men det är en fantastisk konsert och pengarna går till skolprogram i sydafrika som jobbar mot hiv och aids. Det är helt underbart. Jag har själv inte sett den, men jag har varit med och ska vara med i år igen. Det är en underbar stämning och ni hjälper till samtidigt som ni gör en bra sak
 
Så  snälla gå óch se konserten, även om det kostar.
 
Kram

2012-09-01
18:41:17

Kris
Om det är nån som tror att jag har ett vanligt enkelt liv, så tänk om.
Just nu genomgår jag vad jag antar att man kan kalla identitetskris kanske. Fast det känns heller inte rätt.
 
Fast det mesta känns konstigt och det känns som om jag lever i en bubbla. För två år sen så genomgick jag en operation. Ni som läst bloggen från början vet det. Före operationen så hade jag tydliga hjärtslag, kalla fötter och jag hade det jobbigare. Mitt hjärta fick pumpa ut mer blod än normalt eftersom en del rann tillbaka.
 
Nu kan jag inte känna mina hjärtslag, mina fötter är normalvarma och jag är "frisk".
 
Det känns hemskt. Jag vet att det låter konstigt men jag känner mig inte som mig själv. Det känns som om en del av mig dog den sommarn. Och nu måste jag lära mig leva med mitt nya jag om man säger så. DEt kommer ta tid att acceptera och vänja sig vid det. Och det är jobbigt.

2012-09-01
18:02:25

Självkänsla
Är det nåt som alla behöver för att må bra så är det självkänsla.
Nåt som många verkar ha lite av.
Det är bara att inse att vi alla är speciella och vackra på vårt eget sätt. Låt ingen få dig att tro nåt annat. Min självkänsla är inte alltid på topp men jag gör så gott jag kan.
 
Vi alla skulle må bättre om vi vågar tro på oss själva, inte oroar oss för vad alla andra ska säga. Och istället börjar säga till oss själva hur vackra vi är. Speciella, underbara människor. Att det faktiskt är insidan som räknas och att allt ligger i betraktarens ögon. Och att just jag är den som betraktar mig. Se skönheten i dig. Att det finns nån där ute för dig med och att oavsett hur jobbigt nåt är så kommer slutet på tunneln förr eller senare.
 
Så börja peppra er själva och andra med komplimanger. Det mår alla bra av!
 
Kram
 
P.s Marina och Clara...jag saknar er<3