hjartebarnamanda

2013-04-25
10:27:08

Svenska nationella prov, skrivdelen
Jag tycker att det var riktigt lätt, jag var klar på typ halva tiden. Det är faktiskt rätt tråkigt att inte veta vad man ska göra. Det verkar inte som om någon annan än jag är klar.
Är det bara jag som har lätt för att skriva en text på 300 ord. Det kändes barnsligt lätt. Jag antar att jag har en talang för det, att skriva. Fast det är ju fler än en gång som jag sagt till mig själv och andra att jag lever för att skriva. Det är en stor del av den jag är.
Jag har också kommit på att jag gillar att alltid ha saker att göra, har jag energi så vill jag göra saker. Hela tiden framåt, nya historier och berättelser att upptäcka. Tänk om livet vore som en bok eller film, där du kan uppleva dina favoritdelar om och om igen tills du blir less. Vi har nog alla minnen som vi skulle vilja kunna uppleva om igen, de där små guldkornen. De riktiga godbitarna. Nä så funkar ju tyvärr inte verkligheten men att drömma är kul. Hoppas att dagen blir varm och solig. Låt solen lysa över världen många små solar!
 
Kram
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: