hjartebarnamanda

2013-08-04
20:15:48

Sommar och kärlek
Sommaren lider mot sitt slut, innan nån har hunnit förstå vad som har hänt så har året tagit slut. Just nu går tiden fruktansvärt fort. Ibland nästan för fort. Igår var jag ensam hemma, det var faktiskt riktigt skönt.
Jag ringde en kompis och vi pratade i typ 2min men det var trevligt, jag fick skratta en stund och bara småprata. Snacka om att det kan bli underhållning på bussen i vinter. Sen messade jag med 2 andra. Och såg en film.
Jag hinner vara med om så mycket att jag knappt minns hälften, jag är på många sätt gladare än någonsin tidigare. Allt kommer att fixa sig, jag bara vet det.
 
2014 blir ett bra år, intuitionen säger det. Och om man inte tror på andlighet på nåt sätt så är det lugnt. Jag gör det. Men jag är inte religös men ibland ber jag. Vem har inte gjort det nån gång? Ni vet typ snälla låt mig få den där tröjan i födelsedagspresent eller så. Ni förstår nog vad jag menar.
Andlighet och vetenskap, och jag funderar på att låna en bok med Shakespeares samlade verk. Jag har lust att skratta åt mig själv :P .
Annars har min sommar varit underbar.
Nu ska jag slå ett slag för alla underbara böcker, ta vara på den sista sommartiden och läs! Snälla, jag kan inte vara den enda som älskar berättelser?
Så vad tänker jag på?
Kärlek.
På hur extremt många olika former den finns i. Det går nog inte att rabbla upp alla, eller att för den delen alltid dela upp dem. Sprid kärlek, det kommer världen långt på.
 
Kram

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: