hjartebarnamanda

2013-07-01
16:56:36

Pusslet
Jag är trasig. En enkel sanning. För bara några dagar sen så berättade jag ärligare än någonsin tidigare för någon hur jag faktiskt mår. Jag tror att jag blivit ganska bra på att ljuga även för mig själv ibland. Jag kan vara extremt ärlig ibland men när det kommer till mina djupare känslor så blir det lite tvärstopp.
Men långsamt så ska väl även jag kunna känna mig hel. Just nu finns det stunder då jag tror att jag har mött min själsfrände men jag kanske är för ung för att veta det än. Det mesta kan bara tiden utvisa.
 
Något som kan låta konstigt är att jag har orden "Jag är kär i dig" liksom liggande i bakhuvudet. Ändå har ingen sagt det till mig och jag har inte heller sagt det till någon, inte nyligt. Delar av mitt liv känns för tillfället som ett pussel som sakta lägger sig själv.
 
Kram

Kommentar:
#1: Anna

Hej Amanda! Jag har följt din blogg ett bra tag och jag undrar vad som är skillnaden mellan din nya och din gamla klass? Finns det inte alltid samma stereotyper i alla klasser: nördarna, clownerna, de coola(festfolket), de tystlåtna och de som tar mycket plats... Eller är ni alla som på samma nivå, varenda en?
Kram anna

Svar: Hej Anna. I min gamla klass så bestod större delen av fjortisar/festfolk/coola. Jag kan ju säga att jag är mer en pratglad social nörd. I den klass jag går i nu så är vi mer på samma nivå. Alla är accepterade på ett helt annat sätt. Även om vi har lite olika intressen så är de flesta mer eller mindre nördar.
Hur började du läsa min blogg och vad tycker du?
Kram Amanda
Amanda Östensson

2013-07-01 @ 21:36:21
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: