hjartebarnamanda

2013-06-21
16:11:22

du släpper inte in någon
Senaste tiden har jag inte skrivit, dels för att jag inte har haft tid men också dels för att jag inte vetat vad jag ska skriva. Jag vet faktiskt nästan aldrig vad jag ska skriva. Vad kan jag egentligen berätta?
Mitt liv är inte särskilt innehållsrikt, jag läser inte en massa intressanta artiklar som jag kan diskutera. Jag skulle kunna skriva om hur jag försöker förstå mig själv, men verkar aldrig lyckas. Om hur jag försöker pussla ihop bitarna.
Jag har blivit beskriven som lekfull vilket jag har funderat mycket över och kommit fram till att det nog stämmer, men en sak som jag har haft svårare att komma nån vart med var ett uttalande från en av mina närmaste vänner som har känt mig väldigt länge. Vi har inte alltid varit vänner men vi känner nog varandra ganska bra vid det här laget, tror jag.
Hon sa "du släpper inte in någon".
Jag har funderat äver det där fram och tillbaka. Jag har faktiskt frågan om det finns något ämne som jag inte kan prata om. Jag svarade inte då tror jag men nu har jag ett svar, mina djupaste känslor.
Glädje och ilska, inga problem. Jag är inte ett dugg konflikträdd, och jag klarar alla känslor hos andra(tror jag, jag har ju inte stött på alla). Men hos mig själv? Som sagt glädje och ilska, inga problem. Sen sopar jag allt under mattan, jag vill inte komma i närheten av de känslorna hos mig själv. Jag har varit kär och pratat om det med kompisar men det har aldrig kännts så allvarligt, inte när jag har pratat med dom. Mer som en förälskelse som snart går över. Oavsett hur starka mina känslor har varit så tror jag inte att nån verkligen fått veta exakt hur "illa" det varit.
Jag kan inte säga varför det blivit så.
En sak som min pappa har berättat för mig, jag vet inte om det har nåt med saken att göra, men han berättade att jag hade varit sjuk nån gång när jag var liten. Kanske magsjuk eller så för mamma hade varit vad pappa kallar hysterisk. Då hade jag sagt: "håhå jaja, dum och sjuk" (jag minns inte om det var de exakta orden men ungefär).
Döm själva.
 
Kram

Kommentar:
#1: jimmy karlsson

Japp rätt ord. Men jag sa att man äraldrig dum för att man är sjuk. Bara pappor o mammor som är dumma.slut citat.

2013-06-21 @ 18:13:28
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: