hjartebarnamanda

2013-09-24
18:19:04

jag tycker
Okej, ska jag skriva nåt fint litet inlägg om hur idiotisk världen är och hur fel den är när sexuella trakasserier nästan blir lagliga om kvinnan i fråga är berusad eller klär sig utmanande. Eller ska jag säga sanningen på ett sätt som jag i stort sett aldrig gör. En intressant fråga.
Visste ni till exempel att Sverige är inte världens mest jämnställda land. Vi var förra året på typ fjärde plats. Att jag känner mig bedömd jämt, av alla.
Jag tycker att alla har åsikter jämnt. Jag kan inte säga att jag tycker om en maträtt eller bakelse ibland för då känner jag mig så förbannat skyldig. Jag önskar att jag kunde släppa in människor i min bubbla, jag vet att det låter skumt. Men jag kan gå in i mig själv och bli introvert och det finns ingen skönare känsla. Stunder då jag känner mig som ett barn.
Jag klarar inte av att vara arg på människor långa stunder, jag är bara alltför plågsamt medveten om att det alltid finns en anledning. Alla tycker att jag är så lugn, många tycker att jag är snäll. Det är säkerligen fler än en gång som jag fått höra att jag är omtänksam. Det är svårt att vara rebellisk mot det. Jag har lätt för att tycka om människor, förstå dem.
 
Kram

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: