hjartebarnamanda

2014-04-28
19:08:01

En dröm värd att minnas
Tänk om vi skulle göra något galet, riktigt tokigt. Ingen alkohol, inga droger. För vi vill minnas varje sekund så klart som det bara går. Höga på livet gör vi allt vi fantiserat om. Vi skrattar så högt vi bara orkar, kan och vill. Vi skriker högt, ett frihetsskrik.
Vi skruvar upp volymen och dansar till låtar med stadig snabb rytm. Vi dansar tills hela kroppen värker. Vi äter allt gott vi kan komma på. Vi gör vad vi vill med våra kroppar.
Vi utforskar våra drömmar och begär. Vi gör den där tatueringen, piercar oss fast vi inte vet om vi kommer vilja ha kvar den om en månad eller kanske mindre.
Vi hånglar, strular, har sex och kysser och kramar folk allt efter vad vi vill. Vi tar hand om oss själva, vi utsätter oss inte för risker. Men vi går vår egen väg, fast samhället kommer att stämpla oss.
Slampor.
Horor.
Fast kanske det hade det varit okej om vi var killar. Fast hade vi som killar fått ta fram det sensuella i varje ögonblick, bara för att vi ville.
Sensualitet och sexualitet. Glädje och sorg.
Allt möjligt, vi bestämmer vilka känslor vi ska bejaka. Vi gör allt vi någonsin fantiserat eller drömt om, allt som någonsin passerat våra tankar. Även om det bara skulle vara ett dygn så skulle det finnas en frihet i det. Och ingen skulle kunna tvinga oss att glömma. Det är minnen värda att minnas. När alla vill och alla får.

Kommentar:
#1: jimmyc.k@hotmail.com

Du skriver ju ett slags kåserier!! Fängslande små tanketrådar som lämnar en egen tanke efter sig... skicka dem till tidningar. Du kan fp dem pubblicerade!

2014-04-28 @ 19:33:34
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: