hjartebarnamanda

2014-11-24
14:28:07

Malala
Alla känner vi till Malala, hennes styrka och hennes mod. Jag håller på och läser hennes bok just nu. Det är faktiskt riktigt intressant att få inblick i en annan kultur och en annan människas sätt att tänka. Men även att få förstå den förändring som sker. För livet förändrar oss.
Hon har blivit en internationell symbol för allas rätt att gå till skolan. Om hon vågar, varför vågar då inte fler? Om hon kan, kan inte vi också då? Klart vi kan. Vi börjar där vi är just nu, just idag. Börja enkelt om du inte kan göra något annat. Le mot de du möter. Hälsa på människor! Det är inte svårt, det är bara ovana. Var artig och var trevlig. Dela saker som känns viktiga på riktigt på sociala medier istället för att bjuda in folk till spel och andra saker som inte tjänar något egentligt syfte annat än att ha trevligt en stund.
Börja stå upp för det du tycker.
Skaffa dig självkänsla!
Lär dig att det är skillnad på självförtroende och självkänsla! Bli självsäker! Lär dig nya saker och utveckla dig själv! Våga lita på dig själv och andra. Bli en förebild, även om du inte kan bli det på internationell nivå så kan du bli det i dig bekantskapskrets.
Kram

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: